Silný drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi
Silný drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Pečené kuřecí stehýnko na másle a kmíně servírované s tradiční žemlovou nádivkou, silnou vlastní šťávou a mačkanými brambory s máslem a pažitkou
3. Dozlatova pečená uzená krkovička servírovaná se smetanovým špenátem, smaženými bramborovými kroketky a silnou vlastní šťávou
4. Pomalu dušené hovězí hrudí připravované v silném cibulovém základu s kořenovou zeleninou, slaninou, rajčatovým protlakem, paprikou, rajčaty a žampióny po cikánsku servírovaný s rýží
5. Krůtí burger gratinovaný s čedarem servírovaný v rozpečené žemlové bulce nadívané slaninou, čerstvou zeleninou, karemelizovanou cibulkou, bbq a hořčičnou majonézou, hranolky coleslaw
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, kukuřicí, papričkami jalapenos, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
7. Nakládaný tuňák servírovaný na těstovinovém salátu připravovaným s trhanými listy salátu, čerstvou zeleninou, fazolemi, kukuřicí a koktejlovou omáčkou zdobený vařeným vajíčkem, bagetka
8. Menu
9. Pečené kuřecí stehýnko na másle a kmíně servírované s tradiční žemlovou nádivkou, silnou vlasní šťávou a mačkanými brambory s máslem a pažitkou
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: CHEESEBURGER grilované hovězí mleté maso v briošková housce se švýcarským sýrem, slaninou a kyselou okurkou, rajčatovo hořčičný dip, hranolky, uzená majonéza 1371011
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ KOSTKY PO SRBSKU z vyzrálého hovězího krku s restovanými paprikami, cibulí a rajčatovým protlakem, pečená rýže (bez lepku) 79