Silný hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou a kapáním
Silný hovězí vývar s masem kořenovou zeleninou a kapáním
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 160g Smažená variace řízečků z vepřové kotlety marinovaných v hořčici a kuřecích prsou v jogurtu, servírované s bramborovým salátem a klínkem citrónu
3. 150g Pomalu dušený ostrý gulášek z hovězí kližky, servírovaný s bramboráčky, zdobený křenem a červenou
4. cibulkou
5. Kousky kuřecích prsíček ve smetanové omáčce se špenátem a nivou servirované na špagetách, zdobené rukolou a parmezánem
6. Pečené kachní stehno servírované na kroupovém rizotu s kořenovou zeleninou, chřestem, lusky mladého hrášku a pestem z medvědího česneku
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, brusinkami, hermelínem, mozzarellou a goudou na smetanovém základu
8. Gratinovaný lilek s mozzarellou a zeleninou ratatouille, servírovaný s pečenými brambory ve slupce, malým mixem salátů a bylinkovým dipem
9. Menu
10. 160g Smažená variace řízečků z vepřové kotlety marinovaných v hořčici a kuřecích prsou v jogurtu, servírované s bramborovým salátem a klínkem citrónu
5. Restovaná kuřecí játra na portském víně a čerstvé šalotce, na variaci čerstvých trhaných listových salátů s vinaigrette dresinkem a rozpečenou domácí bagetou
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA NA ŠVESTKÁCH pečená panenka vcelku do růžova, omáčka se sušenými švestkami, pečené mladé brambůrky ve slupce (bez lepku) 7910
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOT DOG S TRHANÝM BBQ VEPŘOVÝM MASEM, zapečeným sýrem Cheddar a červenou cibulí, smažené hranolky, majonéza s hrubozrnnou hořčicí 137910