2. 180g Smažený mletý řízek plněný sýrem, servírovaný s jemnou bramborovou kaší maštěnou máslem a okurkovým salátkem
3. Pomalu dušené kostky z hovězího hrudí v silném cibulovém základu připravovaném s kapary, smetanou a hrubozrnnou hořčicí, servírované s jasmínovou rýží
4. 150g Filírované BBQ kuřecí prsíčko servírované s máslovou kukuřicí, silnou přírodní šťávou a pečenými
5. brambory ve slupce, bylinkový dip
6. Jemně pikantní mexické burito nadívané rýží, sekaným hovězím dušeným s drcenými rajčaty, čerstvým chilli, kukuřicí, červenými fazolemi a goudou, malý mix listových salátů a dipem 7e zakysané smetany
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, jalapenos a kukuřicí, mozzarellou, goudou a sýrem s modrou plísní na smetanovém základu
8. Špagety prohozené na olivovém oleji s čerstvým chilli, česnekem a olivami zdobené rukolou a parmezánem
9. Menu
10. 180g Smažený mletý řízek plněný sýrem servírovaný s jemnou bramborovou kaší maštěnou máslem a okurkovým salátkem
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: KRÁLÍK NA HOŘČICI A TYMIÁNU, špikované králičí stehno špekem, dušené v hořčicové omáčce s kořenovou zeleninou, houskový knedlík 137910
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ KÝTA NA ŽAMPIONECH, přes noc tažená hovězí kýta, zjemněná smetanou s restovanými žampiony, u nás připravený karlovarský knedlík 137910