Jihočeská česnečka se slaninou, cibulkou, brambory, sýrem, majoránkou a chlebovými krutony
Jihočeská česnečka se slaninou, cibulkou, brambory, sýrem, majoránkou a chlebovými krutony
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 160g Smažená variace řízečků z vepřové kotlety marinovaných v hořčici a kuřecích prsou v jogurtu, servírované s bramborovým salátem a klínkem citrónu
3. Španělský ptáček připravovaný z vepřové kotlety nadívaný slaninou, klobásou, cibulkou, nakládanou okurkou a vajíčkem servírovaný se silnou vlastní šťávou a rýží
4. Tradiční bramborové knedle plněné uzeným, servírované se sladko-kyselým bílým zelím a smaženou
5. cibulkou
6. 150g Hovězí burger gratinovaný s čedarem, servírovaný v rozpečené ciabate nadívané grilovanou slaninou, čerstvou zeleninou, cibulovými kroužky, hořčičnou a bbq omáčkou, podávaný s hranolky
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, brusinkami, hermelínem, mozzarellou a goudou na smetanovém základu
8. Tradiční halušky připravované s brynzou, zdobené pažitkou a rozškvařenou slaninou
9. Menu
10. 160g Smažená variace řízečků z vepřové kotlety marinovaných v hořčici a kuřecích prsou v jogurtu, servírované s bramborovým salátem a klínkem citrónu
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOT DOG S TRHANÝM BBQ VEPŘOVÝM MASEM zapečený sýrem Cheddar a červenou cibulí, smažené hranolky, majonéza s hrubozrnnou hořčicí 137910
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA S DOMÁCÍMI RÖSTI se zelím a sýrem podávané s vepřovou panenkou a krémovou liškovou omáčkou s pórkem (bez lepku) 37910