2. Dozlatova pečená vepřová plec s křupavou kůží servírovaná s jihočeským bosákem s opraženou houskou, sladkokyselým bílým zelím a silnou vlastní šťávou
3. Pomalu dušené hovězí hrudí v silném cibulovém základu, se slaninou a nakládanými okurkami po znojemsku
4. servírované s rýží
5. 350g Dozlatova pečené kuřecí BBQ paličky a křidélka servírovaná se silnou vlastní šťávou, pečenou bramborovu ve slupce a tatarskou omáčkou
6. 150g Filírované kuřecí prso pečené na kůži servírované na trhaných listech římského a ledového salátu s ančovičkovou zálivkou caesar, zdobené slaninovými škvarečky, parmezánem a krutony z bíleho chleba
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, klobásou, cibulkou, papričkami jalapenos, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
8. Švestkové bramborové knedle obalované v máku s cukrem, přelité máslem, servírované s omáčkou z jogurtu, zakysané smetany a skořice
9. Menu
10. Dozlatova pečená vepřová plec s křupavou kůží servírovaná s jihočeským bosákem s opraženou houskou,
3. 2. RAGÚ Z VEPŘOVÉHO MASA S DOMÁCÍM LANGOŠEM, kousky vepřového masa restovaného v zelenině s rajčatovým protlakem, domácí česnekový langoš sypaný sýrem 13710
4. 3. SALÁT S VEPŘOVÝM pečené vepřové karé v bylinkové marinádě, variace salátů s mladými brambůrky, hořčičným dresinkem a vařeným vejcem, pečivo, francouzská majonéza 13479
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: STROGANOFF Z HOVĚZÍHO MASA připravený na červené cibuli s kyselými okurkami, rajčatovým protlakem a smetanou, pečená Jasmínová rýže (bez lepku) 7910