Rajčatová krémová s cizrnou, s čerstvým chilli, zakysanou smetanou a proužky smažených tortill
Rajčatová krémová s cizrnou, s čerstvým chilli, zakysanou smetanou a proužky smažených tortill
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 180g Uzená vepřová kýta servírovaná s hrachovou kaší připravovanou z česnekem a majoránkou, čerstvým chlebem, nakládanou okurkou a smaženou cibulkou
3. Pomalu dušený pikantní perkelt z hovězího hrudí připravovaný na rajčatovém protlaku s restovanými kousky cibulky, rajčat a paprik, servírovaný s restovanými špeclemi
4. 150g Ražniči z vepřové kotlety servírované s hořčičnou omáčkou a hranolky, zdobené cibulkou
5. Smažené řízečky z panenky smažené v parmezánové strouhance servírované s jemnou bramborovou kaší maštenou maslem a brusinkami
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se salámem ventricina, kozími rohy, olivami, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
7. Tradiční alpský kynutý knedlík servírovaný s vanilkovým krémem připravovaným s rumem, sypaný cukrem s mákem, přelitý máslem
8. Menu
9. 180g Uzená vepřová kýta servírovaná s hrachovou kaší připravovanou z česnekem a majoránkou, čerstvým chlebem, nakládanou okurkou a smaženou cibulkou