Silný hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou, masem a nudlemi
Frankfurtská s párkem, petrželkou a brambory
Tradiční dršťková
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 160g Smažené variace řízečků z vepřové kotlety marinovaných v hořčici a kuřecích prsou v jogurtu, servírované s bramborovým salátem a klínkem citrónu
3. Lasagně gratinované s restovanými kousky kuřecích prsíček, bešamelem, špenátem, mozarelou, goudou a sýrem s modrou plísní
4. Pečená krkovice servírovaná s houskovým knedlíkem, silnou vlastní šťávou a sladko-kyselým bílým zelím
5. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, kukuřicí, mozzarellou, goudou na rajčatovém základu
6. Vegetariánské rizoto připravované s červenou řepou zdobené omáčkou z gorgonzoly, bylinkovým pestem, cukrovým hráškem a klíčky mladých salátů
7. Pomalu dušené hovězí hrudí v silném cibulovém základu se slaninou a nakládanými okurkami po znojemsku servírované s rýží