Silný hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou, játrovými knedlíčky a nudlemi
Silný hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou, játrovými knedlíčky a nudlemi
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 160g Smažená variace řízečků z vepřové kotlety marinovaných v hořčici a kuřecích prsou v jogurtu, servírovaná s bramborovým salátem a klínkem citrónu
3. Pomalu dušené nudličky z hovězího hrudí připravované s vajíčkem, slaninou, okurkou a klobásou na způsob španělských ptáčků, servírované s rýží
4. 150g Filírované kuřecí prso na kůži servírované se špekovými fazolkami, omáčkou ze zeleného pepře, smetany a kvalitního rumu podávané s hranolky
5. Dozlatova pečené králičí stehýnko na česneku s bůčkem, servírované na kroupovém rizotu s kořenovou zeleninou a žampiony, silná vlastní šťáva
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se slaninou, špenátem, cibulkuo, mozzadrellou, goudou a sýrem s modrou plísní na smetanovém základu
7. Grilovaný haloumi servírovaný se zeleninou ratatouille, pečenými brambory ve slupce a bylinkovým dipem
8. Menu
9. 160g Smažená variace řízečků z vepřové kotlety marinovaných v hořčici a kuřecích prsou v jogurtu, servírované s bramborovým salátem a klínkem citrónu
4. Pečené kuřecí nugety, marinované v pomerančové šťávě, na variaci čerstvých trhaných listových salátů s medovo-hořčičným dresinkem a rozpečenými toasty
4. FIT MENU 200g Grilované krúti placky se sýrem, pažitkový dip z cottage, pečené brambory - 179 NABÍDKA TÝDNE 150g Tortilla s trhaným kuřetem, dip z pečeného česneku, naše steakové hranolky - 137
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÝ LOSOS S RAJČATOVÝM ITALSKÝM RISOTTEM, čerstvý filet z lososa, podávaný na rajčatovém risottu z rýže Arborio s rukolou a olivami, sýr Grana Padano (bez lepku) 47912