1. 1-350g NAŠE DOMÁCÍ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ TRHANOU KACHNOU, s osmaženou cibulkou na sádle, dušené modré zelí s badyánem
2. 2- 150g KUŘECÍ ZÁVITEK PLNĚNÝ ZELENÝM CHŘESTEM A ITALSKOU SLANINOU PANCHETTA s jemnou smetanovou omáčkou s jarní cibulkou, rýže s č. sezam
3. 3- 150g PIVOVARSKÝ HOVĚZÍ GULÁŠ s křenem a cibulí, domácí houskový knedlík
4. 4- 150g SMAŽENÉ "SÝROVÉ TRIO" - GOUDA, CHEDAR, CAMEMBERT, brusinky a domácí tatarská omáčka, vařený brambor s petrželkou a máslem, salátek
5. 6- 150g HOVĚZÍ JÁTRA z mladého býka z jihočeské EKO farmy NA ROŠTU, restovaná slanina a červená cibulka, hranolky, domácí tatarská omáčka, salátek
6. 7- 150g KUŘECÍ PRSA SE ŠUNKOU, SUŠENÁ RAJČATA, SÝR MOZZARELLA, balsamico, hranolky, domácí tatarská omáčka, trhaný listový salátek s rajčátkem
7. 8- 150g DUKÁTKY Z VEPŘOVÉ PANENKY NA ROŠTU s restovanou anglickou slaninou a červenou cibulkou, sýr chedar, hranolky, domácí tatarská omáčka, salátek
Rajčatová krémová s s cizrnou s čerstvým chilli, zakysanou osmetanou a proužky smažených tortill
Fazolová od babičky s klobásou, smetanou, koprem a smaženými chlebovými krutony
Jihočeská kulajda
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 160g Smažená variace řízečků z vepřové kotlety marinovaných v hořčici a kuřecích prsou v jogurtu, servírovaná s jemnou bramborotou kaší a klínkem citronu
3. Pomalu dušené nudličky z hovězího hrudí připravované s vajíčkem, slaninou, okurkou a klobásou na způsob španělských ptáčků, servírované s rýží
4. Pomalu dušený pikantní perkelt z hovězího hrudí připravovaný na rajčatovém protlaku s restovanými kousky cibulky, rajčat a paprik servírovaný s rýží
5. Tradiční alpský kynutý knedlík servírovaný s omáčkou ze zakysané smetany ovoněnou citronovou kůrou
6. Náš poctivý kynutý knedlík nadívaný trhaným kuřecím, servírovaný se silnou omáčkou z pečených paprik zjemněnou smetanou, zdobený vídeňskou cibulkou
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se čtyřmi druhy sýra na smetanovém základu
8. 150g Jemně pikantní mexické buritto nadívané rýží, kousky kuřecích prsíček připravovaných v rajčatové omáčce s fazolemi a kukuřicí, gratinované mozzarellou a goudou, podávané s mixem salátů a bylinkovým dipem
9. K polednímu menu 0, 3 limonády dle výběru
10. Seznam alergenů obsažených v našich pokrmech Vám na požádání předloží obsluha. Váha masa v syrovém stavu je 130g pokud není uvedeno jinak.