Tradiční jihočeská kulajda s houbami, koprem, bramborem a rozšlehaným vajíčkem
Tradiční jihočeská kulajda s houbami, koprem, bramborem a rozšlehaným vajíčkem
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Pomalu pečená vepřová líčka na kořenové zelenině, černém pivu a tymiánu servírovaná s jemnou bramborovou kaší a silnou vlastní šťávou
3. Pomalu dušený jemně pikantní guláš z hovězího krku v silném cibulovém základu, servírovaný se špekovým
4. knedlíkem, cibulkou a křenem
5. 150g Filírované kuřecí prso servírované s basmati rýží a čočkovým dhalem připravovaným s kari, drcenými rajčaty a kokosovým mlékem po indicku, zdobené zakysanou smetanou
6. 150g Filírovaný odleželý hovězí roastbeef servírovaný se špekovými fazolkami, silnou šťávou připravovanou s hrubozrnnou hořčicí a hranolky
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, brusinkami, mozzarellou, goudou a hermelínem na smetanovém základu
8. Smažené květákové placičky se sýrem, servírované na těstovinovém salátu s čerstvou zeleninou a jogurtovou zálivkou, bagetka
9. Menu
10. Pomalu pečená vepřová líčka na kořenové zelenině, černém pivu a tymiánu servírovaná s jemnou bramborovou kaší a silnou vlastní šťávou
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA V BYLINKÁCH A DIJONSKÉ HOŘČICI NA RISOTTU, do růžova pečená panenka podávaná na italském krémovém risottu (bez lepku) 7910