Francouzská cibulačka připoravovaná se slaninou, bylinkami a bílým vínem, gratinovaný toust se sýrem s modrou plísní
Francouzská cibulačka připoravovaná se slaninou, bylinkami a bílým vínem, gratinovaný toust se sýrem s modrou plísní
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 180g Smažené skotské vejce servírované se šťouchaným bramborem s máslem a petrželkou, hořčičná majonéza
3. 150g Pomalu dušené kousky kuřete připravované tradičně na paprice, zjemněné smetanou, servírované s
4. tarhoňou připravovanou s restovanou paprikou
5. 150g Nudličky z hovězí kýty připravované s nakládanými okurkami, slaninou a žampióny na způsob stroganoff servírované s hranolky
6. 150g Přes noc konfitovaná vepřová líčka servírovaná trhaná v rozpečeném bagelu nadívaného, čerstvou zeleninou, nakládanbými okurkami, vídeňskou cibulí, chipotle majonézou, servírovaný s pečnými kořeněnými brambory ve slupce a salá
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se slaninou, špenátem, mozzarellou, goudou a sýrem s modrou plísní na smetanovém základu
8. Pečený květák s tofu servírovaný v jemně pikantní omáčce připravované z kešu oříšků, drcených rajčat, kari a kokosového mléka, servírované s jasmínovou rýží
9. Menu
10. 180g Smažené skotské vejce servírované se šťouchaným bramborem s máslem a petrželkou, hořčičná majonéza
3. 2. PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE NA ČERNÉM PIVU SE ŠPEKOVÝM KNEDLÍKEM, na kořenové zelenině pečená krkovice, podávaná se špekovým knedlíkem, restovaná zelenina se žampiony 1371011