2. Dozlatova pečená bůčková roláda s křupavou kůží servírovaná se smetanovým špenátem, silnou vlastní šťávou a jemnou bramborovou kaší s kroupami a majoránkou
3. 150g Filírované kuřecí prso servírované s grilovanou zeleninou, pečeným květákem, pikantní kari omáčkou a jasmínovou rýží, zdobené sezamem
4. Pomalu dušené ragú z hovězího krku připravované s kořenovou zeleninou, červeným vínem, žampióny,
5. rozmarýnem a stříbrnými cibulkami servírované s restovanými špeclemi
6. 150g Fish and chips připravované ze smažené čerstvé tresky v pivním těstíčku, servírované s hranolky a citrónovou majonézou
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se salámem ventricina, cibulkou, kukuřicí, mozarellou a goudou na rajčatovém základu
8. Špagety prohozené s nakládaným tuňákem a rajčatovou omáčkou s česnekem, olivami, kapary a chilli, zdobené rukolou olivovým olejem a parmezánem
9. (Vege variace těstovin s trhanou mozzarellou)
10. Menu
11. Dozlatova pečená bůčková roláda s křupavou kůží servírovaná se smetanovým špenátem, silnou vlastní šťávou a jemnou bramborovou kaší s kroupami a majoránkou