Jihočeská česnečka se slaninou, sýrem, brambory, cibulkou, majoránkou a chlebovými krutony
Jihočeská česnečka se slaninou, sýrem, brambory, cibulkou, majoránkou a chlebovými krutony
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 160g Smažená variace řízečků z vepřové kotlety marinovaných v hořčici a kuřecích prsou v jogurtu, servírované s bramborovým salátem a klínkem citrónu
3. Dozlatova pečená vepřová plec na kůži s cibulkou, česnekem, kořenovou zeleninou, rozmarýnem a černým pivem, servírovaná se silnou vlastní šťávou, červeným zelím a bramborovým knedlíkem
4. Marinované nudličky z kuřecích prsíček připravované s bylinkami a cibulkou na způsob gyros, servírované s hranolky a okurkovými tzatziky
5. Trhané hovězí servírované v rozpečené hawaiské bulce nadívané ledovým salátem s okurkami, rajčaty a rukolou, smaženou vídeńskou cibulkou, bbq a čedarovou omáčkou, podávané s pečenými brambory ve slupce a salátem coleslaw
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, žampióny, kozími rohy, mozzarellou, goudou a sýrem s modrou plísní na rajčatovém základu
7. Vegetariánské chilli con carne připravované s kořenovou zeleninou, černými fazolemi, kukuřicí, čokoládou, drcenými rajčaty a čerstvým chilli, servírované s tortillou rozpečenou se sýrem
8. Menu
9. 160g Smažená variace řízečků z vepřové kotlety marinovaných v hořčici a kuřecích prsou v jogurtu, servírované s bramborovým salátem a klínkem citrónu
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: NOKY S UZENÝM LOSOSEM A ČERSTVÝM ŠPENÁTEM, u nás vyuzený čerstvý losos, krémová omáčka s bílým vínem, dijonskou hořčicí, kapary a čerstvým špenátem, parmazán 300g 183, - 1347910