2. Rizoto připravované z kuřecích prsíček restovaných s kořenovou zeleninou a hráškem, sypané strouhanou goudou, servírované s řezaným okurkovým salátem
3. 180g Čufty z mletého masa servírované s tradiční rajskou omáčkou a těstovinou fusilly
4. 150g Ražniči z vepřové kotlety servírované s hořčičnou omáčkou a hranolky, zdobené červenou cibulkou
5. 150g Filírovaný hovězí flank steak servírovaný s pečenými brambory ve slupce, špekovými fazolkami a smetanovou omáčkou připravovanou ze zeleného pepře a kvalitního rumu
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, olivami, žampióny, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
7. Mix listových salátů připravovaný s čerstvou zeleninou, černou čočkou beluga a medovo-hořčičnou zálivkou, zdobený slaninovým chipsem a zastřeným vajíčkem, bageta
8. Menu
9. Rizoto připravované z kuřecích prsíček restovaných s kořenovou zeleninou a hráškem, sypané strouhanou goudou, servírované s řezaným okurkovým salátem