2. 130g Kuřecí steak z prsíček na pomerančích s medem, citronem a jarní cibulkou, vařený brambor s petrželkou a máslem, trhaný listový salátek s balsamicem
Jihočeská bramboračka s hříbky, kořenovou zeleninou, brambory a majoránkou
Jihočeská bramboračka s hříbky, kořenovou zeleninou, brambory a majoránkou
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Pomalu dušený zauzený hovězí jazyk, servírovaný s jemnou sladko-kyselou křenovou omáčkou a karlovarským knedlíkem
3. Marinovaný bůček po asijsku v teriaky omáčce, medu, zázvoru a citrónové trávě, servírovaný se silnou
4. vlastní šťávou a jasmínovou rýží s buráky
5. 150g Filírované kuřecí prsíčko pečené na kůži servírované s čedarovou omáčkou a hranolky zdobené papričkami jalapenos
6. 150g Tagliatelle prohozené s pomalu dušeným kachním masem připravovaným s kořenovou zeleninou, rozmarýnem, červeným vínem a drcenými rajčaty, zdobené rukolou a parmezánem
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, kukuřicí, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
8. Smažený hermelín nadívaný rukolou a sušenými rajčátky, servírovaný s jemnou bramborovou kaší mašťěnou máslem a brusinkami
9. Menu
10. Pomalu dušený zauzený hovězí jazyk, servírovaný s jemnou sladko-kyselou křenovou omáčkou a karlovarským knedlíkem
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ KULATÁ PLEC NA HOUBÁCH A BRAMBORÁK, pomalu pečená kulatá plec s houbami přes noc, omáčka zjemněná smetanou, pečená kořenová zelenina s dýní, náš bramborák 137910