Silný drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a kapáním
Silný drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a kapáním
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Dozlatova pečené marinované kuřecí stehýnko, servírované s restovanými kapustičkami se slaninou a šťouchaným bramborem s cibulkou, máslem a petrželkou
3. Pomalu dušené hovězí hrudí v silném cibulovém základu servírovaný s tradiční sladkokyselou křenovou omáčkou a houskovým knedlíkem
4. 150g Jemně pikantní máslové kuře po indicku, připravované z kuřecích prsíček, kokosového mléka, kari, zázvoru, čerstvého chilli a drcených rajčat servírované s rýží
5. 180g Do křupava vysmažený vepřový bůček servírovaný v rozpečené ciabatte, nadívané čerstvou zeleninou, sweet chilli majonézou a mangovým chutney, servírované s batátovými hranolky a salátkem coleslaw
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, olivami, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
7. Rozpečený hermelín nadívaný sušenými rajčátky a rukolou, servírovaný na mixu listových salátů s čerstvou zeleninou a brusinkovou zálivkou, bageta
8. Menu
9. Dozlatova pečené marinované kuřecí stehýnko, servírované s retovanými kapustičkami se slaninou a šťouchaným bramborem s cibulkou, máslem a petrželko
2. 1. VEPŘOVÝ PLÁTEK S CHEDDREM A MORTADELLOU, vepřová pečeně zapečená se sýrem Cheddar a šunkou Mortadella, pečená rýže, malý zelný salát, přírodní omáčka, rukolový salátek 137910