Silný hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou, masem a celestýnskými nudlemi
Silný hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou, játrovými knedlíčky a nudlemi
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 160g Smažená variace řízečků z vepřové kotlety marinovaných v hořčici a kuřecích prsou v jogurtu, servírovaná s bramborovým salátem a klínkem citrónu
3. Pomalu dušený tradiční segedínský guláš připravovaný z vepřové plece, zjemněný smetanou, servírovaný s houskovým knedlíkem
4. Lasagne gratinované s tradičním boloňským ragú připravovaným ze sekaného hovězího dušeného s kořenovou zeleninou, drcenými rajčaty a červeným vínem, bešamelem, mozzarellou a goudou
5. 150g Filírované kachní prso marinované v teriaky omáčce, medu a zázvoru, servírované s restovanou kořenovou zeleninou na bílém víně s cibulkou, česnekem, čerstvým chilli, česnekem a žampióny,
6. servírované se silnou šťávou a jasmínovou rýží s buráky
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se čtyřmi druhy sýra na smetanovém základu
8. Tradiční halušky připravované s brinzou, zdobené slaninovými škvarečky, pažitkou a jarní cibulkou
9. Menu
10. 160g Smažená variace řízečků z vepřové kotlety marinovaných v hořčici a kuřecích prsou v jogurtu, servírovaná s bramborovým salátem a klínkem citrónu