2. Dozlatova pečená vepřová plec s křupavou kůží servírovaná s jihočeským bosákem s opraženou houskou, sladkokyselým bílým zelím a silnou vlastní šťávou
3. Pomalu dušené hovězí hrudí v silném cibulovém základu se slaninou, česnekem a žampióny servírované se silnou vlastní šťávou a jasmínovou rýží
4. Smažené kuřecí prsíčko nadívané šunkou a hermelínem servírované s jemnou bramborovou kaší maštěnou máslem, malým mixem listových salátů a brusinkami
5. 150g Přes noc pomalu tažený marinovaný hovězí roastbeef v hořčičné marinádě, servírovaný s pečenými brambůrky grenaille, silnou vlastní šťávou a domácí remuládou s kapary, cibulkou a nakládanými okurkami
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, klobásou, cibulkou, papričkami jalapenos, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
7. Švestkové bramborové knedle obalované v máku s cukrem, přelité máslem, servírované s omáčkou z jogurtu, zakysané smetany a skořice
8. Menu
9. Dozlatova pečená vepřová plec s křupavou kůží servírovaná s jihočeským bosákem s opraženou houskou,
10. sladkokyselým bílým zelím a silnou vlastní šťávou
2. LETNÍ SENDWICH kváskový chléb lehce opečený na olivovém oleji grilované kuřecí prsíčko s restovanou anglickou slaninou rajčaty, salátem a majonézovým dipem s pažitkou
Masový vývar s kořenovou zeleninou, játrovými knedlíčky a nudlemi 40, -
Hlavní chod
1. Pečená čtvrtka kuřete s vařeným bramborem a okurkovým salátem 160, -
2. Staročeské lívance se skořicovým cukrem přelité žahourem s kopičkou šlehačky 160, -
3. Quesadilla plněná filírovaným kuřecím prsem, goudou, sušenými rajčaty a kukuřicí s malým zeleninovým salátem 180, -
4. Menu : Masový vývar s kořenovou zeleninou, játrovými knedlíčky a nudlemi - Staročeské lívance se skořicovým cukrem přelité žahourem s kopičkou šlehačky 180, -