Silný drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a kapáním
Silný drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Pečené kuřecí stehýnko na másle a kmíně servírované s tradiční žemlovou nádivkou, silnou vlastní šťávou a mačkanými brambory s máslem a pažitkou
3. Pomalu dušené hovězí hrudí připravované v silném cibulovém základu s kořenovou zeleninou, slaninou, rajčatovým protlakem, paprikou, rajčaty a žampióny po cikánsku servírovaný s rýží
4. Dozlatova pečená uzená krkovička servírované se sladkokyselým bílým zelím, silnou vlastní šťávou a bramboráčky zdobené smaženou cibulkou
5. 150g Krůtí burger gratinovaný s čedarem, servírovaný v rozpečené sezamové bulce nadívané, slaninou, čerstvou zeleninou, karemelizovanou cibulkou, bbq a hořčičnou majonézou, hranolky coleslaw
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, kukuřicí, papričkami jalapenos, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
7. Nakládaný tuňák servírovaný na těstovinovém salátu, připravovaném s trhanými listy salátu, čerstvou zeleninou, fazolemi, kukuřicí a koktejlovou omáčkou zdobený vařeným vajíčkem, bagetka
8. Menu
9. Pečené kuřecí stehýnko na másle a kmíně servírované s tradiční žemlovou nádivkou, silnou vlastní šťávou a mačkanými brambory s máslem a pažitkou
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ GULÁŠ NA ČERNÉM PIVU, kousky hovězí květové špičky dušené v černém pivu, podávané s domácím špekovým knedlíkem a cibulí 13791011
2. 1. CORDON BLEU z vepřové pečeně, plněný šunkou od kosti a sýrem Gouda, podávaný s jemnou bramborovou kaší se smetanou a mlékem, malý salát Coleslaw 137910
4. 3. ASIJSKÝ SALÁT S KUŘETEM A RÝŽOVÝMI NUDLEMI, čerstvá zelenina s červeným zelím, bambusovými výhonky, arašídy a rýžovými nudlemi s pikantním kuřecím masem 13791011