2. Rizoto připravovaná z kuřecích prsíček, kořenové zeleniny a zeleného hrášku, sypané strouhanou goudou servírované s nakládanou okurkou
3. Dozlatova pečené výpečky z vepřové plece servírované se špenátem, silnou vlastní šťávou a bramborovým knedlíekem
4. Pomalu dušené nudličky z hovězího hrudí v silném cibulovém základu s nakládanou okurkou, vajíčkem,
5. slaninou a klobásou na způsob španělských ptáčků, servírované s rýží
6. Restované nudličky z vepřové panenky s cibulkou a bylinkami na způsob gyros, servírovaná v rozpečené tortille nadívané rajčaty, sekaným salátem a tzatziky, podávané s hranolky
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, olivami, papričkami jalapenos, mozzarellou, goudou a hermelínem na smetanovém základu
8. Smažené květákové placičky se sýrem servírované na mixu listových salátů s čerstvou zeleninou a jogurtovou zálivkou bagetka
9. Menu
10. Rizoto připravovaná z kuřecích prsíček, kořenové zeleniny a zeleného hrášku, sypané strouhanou goudou servírované s nakládanou okurkou
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ MLETÝ BIFTEK zapečený se sýrem, slaninou a mladou cibulkou, pepřová omáčka, smažené brambory se slupkou, naše tatarská omáčka (bez lepku) 37910