2. 160g Smažené řízky z vepřové kotlety servírované s bramborovým salátem a klínkem citrónu
3. Pomalu dušené hovězí hrudí v silném cibulovém základu servírované s tradiční houbovou omáčkou zjemněnou smetanou servírovanou s jasmínovou rýží
4. Pomalu dušené hověhí hrudí v silném cibulovém základu, servírované s koprovou omáčkou, vařeným vajíčkem a houskovým knedlíkem
5. Pomalul dušečné nudličky z hovězího hrudí v silném cibulovém základu s nakládanou okurkou, vajíčkem, slaninou a klobásou na způsob španělských ptáčků, servírované s rýží
6. Smažené květákové placičky se sýrem servírované na mixu listových salátů s čerstvou zeleninou a medovo-hořčičnou zálivkou
7. Tagliatelle aglio olio zdobené parmezánem a rukolou
10. Čerstvě pečená pizza se šunkou od k osti, ananasem, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu