Zeleninová krémová s drcenými rajčaty, cizrnou, čerstvým chilli, zakysanou smetanou a smaženými kousky tortill
Zeleninová krémová s drcenými rajčaty, cizrnou, čerstvým chilli, zakysanou smetanou a smaženými kousky tortill
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Dozlatova pečená vepřová plec s křupavou kůží servírovaná s dušenou karotkou na sladko-kyselo, šťouchaným bramborem a silnou vlastní šťávou
3. Pomalu dušené kostky z hovězího krku v silném cibulovém základu servírované se silnou vlastní šťávou připravovanou s barevným pepřem, zjemněnou smetanou a rýží basmaty
4. 150g Grilované kuřecí prsíčko gratinované s rajčaty a mozzarellou, servírované se smaženými brambory ve slupce, sýrovo-smetanovou omáčkou a trhanými listy salátů
5. Na másle pečené krevetky servírované na těstovinách linguinne, prohozené s bazalkovým pestem,
6. česnekem, sušeným chilli a citrónovou kůrou, zdobené zeleninovými klíčky a parmezánem
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se slaninou, špenátem, vajíčkem, mozzarellou, goudou a sýrem s modrou plísní na smetanovém základu
8. Těstovinový salát s cherry rajčátky, marinovanou červenou cibulkou, olivami, trhanými listy salátů zálivkou z olivového oleje a balsamica, zdobený opečenou parmskou šunkou a hoblinkami sýra pecorino, bagetka
9. Menu
10. Dozlatova pečená vepřová plec s křupavou kůží servírovaná s dušenou karotkou na sladko-kyselo, šťouchaným bramborem a silnou vlastní šťávou
4. 3. SALÁT S TRHANÝM KUŘETEM A MARINOVANÝM LILKEM, v medu pečené kuře, trhané na salátu s cherry rajčaty, sezónních listů a okurkou, pečivo, hořčicová zálivka 137910
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: TATARÁČEK Z UZENÉHO LOSOSA, u nás vyuzený čerstvý losos ochucený créme fraiche, koprem a limetkou, vícezrnný chléb, malý listový salátek 13479
3. 2. PŘÍRODNÍ VEPŘOVÝ KARBANÁTEK S KŘENEM A HOŘČICÍ, opečené mleté vepřové maso podávané s čerstvým křenem, restovanými brambory na másle s kmínem, hořčice (bez lepku) 37910