Polévka z pečeného květáku, zjemněná smetanou, zdobená krutony z bílého chleba
Polévka z pečeného květáku zjemněná smetanou zdobené krutony z bílého chleba
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Španělský ptáček připravovaný z vepřové kotlety, nadívaný cibulkou, slaninou, klobásou a nakládanou
3. okurkou servírovaný se silnou přírodní šťávou a jasmínovou rýží
4. 150g Vepřová jatýrka připravaná s restovanou zeleninou na rajčatovém protlaku podávané s čerstvými bramboráčky zdobené červenou cibulkou
5. 180g Filírované kuřecí prso pečené na kůži servírované s čedarovou omáčkou a bramborovými rosty, zdobené klíčky a jalapenos
6. Mexické burittos nadívané kulatozrnnou rýží, dvěma druhy sýra a sekaným hovězím dušeným s drcenými rajčaty, červenými fazolemi, kukuřicí a čerstvým chilli, podávané s malým mixem salátů a dipem ze zakysané smetany
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se salámem ventricina, žampióny, cibulkou, olivami, mozzarellou, goudou a sýrem s modrou plísní na rajčatovém základu
8. Restované bramborové nočky prohozené s jemnou dýńovou omáčkou, zdobené pečenou červenou řepou, praženými dýňovými semínky a hoblikami sýra pecorino
9. Menu
10. Španělský ptáček připravovaný z vepřové kotlety, nadívaný, cibulkou, slaninou, klobásou a nakládanou
11. okurkou servírovaný se silnou přírodní šťávou a jasmínovou rýží
2. V bylinkové strouhance smažený karbanátek z mysletínského hovězího a vepřového boku, se šlehanou máslovou bramborovou kaší a kyselou znojemskou okurkou