Drůbeží krémová s masem, kořenovou zeleninou a fritátovými nudlemi
Drůbeží krémová s masem kořenovou zeleninou a fritátovými nudlemi
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Dozlatova pečené kuřecí stehýnko na rozmarýnu, servírované s jemnou bramborovou kaší, silnou vlastní šťávou a glazovanou sladkokyselou baby karotkou
3. Tradiční segedínský gulášek připravovaný z vepřové plece zjemněný smetanou servírovaný s houskovým
4. knedlíkem
5. 150g Ražniči připravované z vepřové kotlety servírované s hořčičnou omáčkou a hranolky, zdobené
6. červenou cibulkou
7. 150g Dorůžova pečený filírovaný hovězí roastbeef servírovaný s pečenými brambůrky grenaille, silnou vlastní šťávou, zdobený pečeným rajčetem s bylinkovým pestem
8. Čerstvě pečená pizza připravovaná se slaninou, cibulkou, kukuřicí, kozími rohy, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
9. Marinovaný grilovaný haloumi sýr servírovaný na mixu listových salátů s čerstvou zeleninou, cous-cousem a medovo-citrónovou zalivkou bagetka
10. Menu
11. Dozlatova pečené kuřecí stehýnko na rozmarýnu, servírované s jemnou bramborovou kaší, silnou vlastní
12. šťávou a glazovanou sladkokyselou baby karotkou
3. 2. VEPŘOVÁ KÝTA NA LIŠKÁCH S DOMÁCÍMI ŠPECLEMI, dušená vepřová kýta v cibulovém základu zjemněná smetanou s restovanými liškami na kmíně, domácí špecle 137