4. 150g Rolovaný selečí buček s křupavou kůží, nadívaný žemlovou nádivkou, servírovaný se smetanovým špenátem, silnou vlastní šťávou a bramborovým knedlíkem
5. 150g Jemně pikantní nudličky z hovězí kýty připravované s žampióny a nakládanou okurkou na rajčatovém protlaku, dijonské hořčici a smetaně na způsob Stroganoff, servírované s jasmínovou
6. rýží
7. 150g Kuřecí prso na kůži pečené na medu, chilli a citrónové kůře, servírované se silnou přírodní šťávou, zeleninou rattatouille, pečenými brambory ve slupce, bylinkový dip
8. Čerstvě pečená pizza připravovaná se salámem ventricina, papričkami jalapenos, mozzarellou, goudou a sýrem s modrou plísní na rajčatovém základu
9. Vegetariánská quesadilla nadívaná třemi druhy sýra, olivami a sušenými rajčátky servírovaná s avokádovým quacamole a malým mixem salátů