Tradiční boršč připravovaný s masem, červenou řepou, kořenovou zeleninou a brambory zdobený zakysanou smetanou
Tradiční boršč připravovaný s masem, červenou řepou, kořenovou zeleninou a brambory zdobený zakysanou smetanou
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Dozlatova pečená bůčková roláda s křupavou kůží, servírovaná na kroupovém rizotu s hříbky, cibulkou, kořenovou zeleninou a silnou vlastní šťávou, zdobené vídeňskou cibulkou
3. 180g Švédské masové kuličky servírované s bylinkovou omáčkou jemnou bramborovou kaší a brusinkami
4. 150g Smažené řízečky z kuřecích prsíček v sýrovém těstíčku, servírované s hranolky a česnekovou majonézou
5. 150g Filírovaný hovězí roastbeef servírovaný s pečenými brambůrky grenaille a smetanovou omáčkou ze zeleného pepře a kvalitního rumu
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, žampióny, olivami, klobásou, mozzarellou, goudou na rajčatovém základu
7. Tradiční dukátové buchtičky servírované s vanilkovým krémem připravovaným s rumem, zdobené čerstvým ovocem
8. Menu
9. Dozlatova pečená bůčková roláda s křupavou kůží, servírovaná na kroupovém rizotu s hříbky, cibulkou, kořenovou zeleninou a silnou vlastní šťávou, zdobený vídeňskou cibulkou
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ ŠPICE V KAPAROVÉ OMÁČCE, špikované hovězí zadní maso dušené v zeleninovém základu s kapary, karlovarský knedlík se špekem 1791011