Drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi
Drůbeží vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. Dozlatova pečené kuřecí stehýnko servírované se šťouchaným bramborem silnou vlastní šťávou a baby kapustičkami restovanými se slaninou
3. 150g Uzená kýta servírovaná s tradiční hrachovou kaší, nakládanou okurkou, chlebem a smaženou cibulkou
4. Pomalu dušený pikantní guláš z hovězí kližky připravovaný v silném cibulovém základu s paprikami a čerstvým chilli servírovaný s čerstvými bramboráčky, zdobený červenou cibulí
5. 150g Filírované kuřecí prso pečené na kůži servírované s čedarovou omáčkou a smaženými bramborovými rosty, zdobené papričkami jalapenos
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se slaninou, špenátem mozzarellou, goudou a sýrem s modrou plísní na smetanovém základu
7. Restovaná rýžě s marinovanou hlívou v teriaky omáčce, vaječnou omeletou, paprikami a jarní cibulkou,
8. zdobená sezamem a zastřeným vajíčkem
9. Menu
10. Dozlatova pečené kuřecí stehýnko servírované se šťouchaným bramborem silnou vlastní šťávou a baby kapustičkami restovanými se slaninou
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY NA HOUBÁCH grilované medailonky z panenky, houbová omáčka, pečené mladé brambory ve slupce (bez lepku) 37910
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: LOSOS VE VINNÉM TĚSTÍČKU, smažený filet z čerstvého lososa, bramborový salát s hrubou hořčicí, čerstvým špenátem a libečkem, limetková majonéza 1347910