2. Tradiční flíčky zapečené s restovanou uzenou kýtou s cibulkou a vajíčkem, servírované s nakládanou okurkou
3. Pomalu dušené hovězí hrudí v silném cibulovém základu s nakládanými okurkami po znojemsku servírované s jasmínovou rýží
4. 150g Trhaná vepřová BBQ krkovička servírovaná s jemnou bramborovou kaší, karamelizovanou cibulkou, papričkami jalapenos a silnou vlastní šťávou
5. 150g Filírované kachní prsíčko servírované na houbovém kroupetu s hřiby, liškami a smetanou, zdobené hoblinkami sýra pecorino a klíčky mladých salátů
6. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, olivami, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
7. Smažený hermelín nadívaný sušenými rajčátky a rukolou servírovaný s pečenými brambory ve slupce, s malým mixem listových salátů a brusinkami
8. Menu
9. Tradiční flíčky zapečené s restovanou uzenou kýtou s cibulkou a vajíčkem, servírované s nakládanou okurkou
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: TRHANÉ HOVĚZÍ S KOPROVOU OMÁČKOU, přes noc tažená květová špička s krémovou koprovou omáčkou a pečenými mladými brambory (bez lepku) 1379