2. Dozlatova pečený vepřový bůček na medu a kmíně servírovaný na kroupovém rizotu s kořenovou zeleninou, cizrnou a žampióny, silná vlasní šťáva
3. 150g Mleté masové kuličky servírované na těstovinách penne prohozenými s rajčatovou omáčkou, připravovanou s bylinkami a kořenovou zeleninou, zdobené rukolou a parmezánem
4. 150g Kousky kuřecích prsíček marinovaných v jogurtu servírované v pikantní omáčce tikka masala s
5. drcenými rajčaty, kari, chilli a smetanou, servírované s rýží basmati
6. 150g Roláda z králičí panenky balená ve slanině, servírovaným s jemným bramborovo-batátovým pyré a kousky grilované zeleniny
7. Čerstvě pečená pizza připravovaná se slaninou, papričkami jalapenos, mozzarellou, goudou a sýrem s modrou plísní na rajčatovém základu
8. Smažený květák servírovaný s bramborem mačkaným s restovanou cibulkou, smetanou a petrželkou, tatarská omáčka
9. Menu
10. Dozlatova pečený vepřový bůček na medu a kmíně servírovaný na kroupovém rizotu s kořenovou zeleninou, cizrnou a žampióny, silná vlasní šťáva
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: TELECÍ SALTIMBOCCA, opečené plátky telecí kýty, plněné sušenou šunkou a listy šalvěje, italské risotto z rýže Arborio (bez lepku) 7912