Krémová cibulačka s bílým vínem a bylinkami, krutony z bílého chleba
Tradiční gulášovka s masem a brambory
Květáková krémová se smaženým hráškem
Polévka
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 160g Smažená variace řízečků z vepřové kotlety a kuřecích prsou servírovaná s bramborovým salátem a klínkem citrónu
3. Segedínský guláš připravovaný z vepřové plece, zjemněný smetanou, servírovaný s houskovým knedlíkem
4. 150g Kousky kuřecích prsíček marinovaných v jogurtu, servírované v pikantní omáčce tikka masala s
5. drcenými rajčaty, kari, chilli a smetanou servírované s rýží basmati
6. 150g Pomalu dušené hovězí hrudí v silném cibulovém základu připravované s vajíčkem, slaninou, nakládanou okurkou a klobásou na způsob španělských ptáčků, servírované se špekovým
7. knedlíkem
8. 350g Dozlatova pečené BBQ kuřecí paličky a křidélka servírované se silnou vlastní šťávou, pečenými
9. brambory ve slupce a bluecheese dipem
10. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, olivami, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
11. Francouzský cibulový koláč gratinovaný s cibulkou, smetanou, vajíčkem, chřestem, cuketou, žampióny a parmezánem, servírovaný s mixem listových salátů a omáčkou choron připravovanou s drcenými rajčaty
12. Menu
13. Segedínský guláš připravovaný z vepřové plece, zjemněný smetanou, servírovaný s houskovým knedlíkem