2. Pomalu dušené hovězí hrudí v silném cibulovém základu s vajíčkem a slaninou po štěpánsku servírované s houskovým knedlíkem
3. 150g Vepřová líčka pečená s cibulkou a kořenovou zeleninou na černém pivu, servírovaná se silnou vlastní
4. šťávou a a jemnou bramborovou kaší
5. 150g Jemně pikantní kousky kuřecích prsíček připravované s restovanou zeleninou na kari a kokosovém
6. mléku, servírované s jasmínovou rýží zdobené sezamem
7. 150g Fílírovaný telecí maminha steak, servírovaný na bramborových nočcích prohozených se smetanovou omáčkou s liškami a rozmarýnem, zdobený rukolou a parmezánem
8. Čerstvě pečená pizza připravovaná se salámem ventricina, kozími rohy, cibulkou, žampióny, sýrem s modrou plísní mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
9. 150g Smažené květákové placičky se sýrem servírované na mixu listových salátů s čerstvou zeleninou a jogurtovo-bylinkovou zálivkou
10. Menu
11. Pomalu dušené hovězí hrudí v silném cibulovém základu s vajíčkem a slaninou po štěpánsku servírované s houskovým knedlíkem