1. Tradiční borčš připravovaný s masem, kořenovou zeleninou, červenou řepou a brambory zdobený zakysačkou
2. Hlavní chody
3. Brambory gratinované s restovanou uzenou kýtou, cibulkou a vajíčkem, servírované s nakládanou okurkou
4. Pomalu pečený rolovaný selečí bůček servírovaný se špenátem, silnou vlastní šťávou a jihočeským bosákem s opraženou houskou
5. 150g Smažené kuřecí prsíčko nadívané šunkou od kosti a goudou servírované s jemnou bramborovou kaší
6. maštěnou máslem a malým mixem listových salátů
7. 150g Filírované kachní prso servírované na jemném dýňovém italském rizotu se smetanou a chřestem, zdobené bylinkovým pestem, klíčky mladých salátů a parmezánem
8. Čerstvě pečená pizza připravovaná se slaninou, špenátem, mozzarellou, goudou a sýrem z modrou plísní na smetanovém základu
9. Borůvkové knedlíky servírované s omáčkou se zakysané smetany, skořice a citrónové kůry
10. Menu
11. Tradiční borčš připravovaný s masem, kořenovou zeleninou, červenou řepou a brambory zdobený zakysačkou
12. Brambory gratinované s restovanou uzenou kýtou, cibulkou a vajíčkem, servírované s nakládanou okurkou
1. Pečená čtvrtka kuřete s vařeným bramborem 150, -
2. Pečená vepřová krkovička na cibulce podávaná s frankfurtskou omáčkou a houskovým knedlíkem 150, -
3. Boloňské lasagne zapečené s mletým hovězím masem, bešamelem a goudou 170, -
4. Menu : Francouzská cibulačka se sýrovými krutony - Pečená vepřová krkovička na cibulce podávaná s frankfurtskou omáčkou a houskovým knedlíkem 170, -
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ KÝTA NA ŽAMPIONECH přes noc tažená hovězí kýta, zjemněná smetanou s restovanými žampiony, u nás připravený karlovarský knedlík 137910
3. 2. KUŘE NA DIVOKO S UZENÝM ŠPEKEM a divokým kořením, pečené v bílém víně, podávané s pečenou Jasmínovou rýží a malým zelným salátem (bez lepku) 37910