1. 130g Hovězí nudličky "Stroganoff" na červeném víně, se žampiony, kyselou okurkou, červenou cibulí a dijonskou hořčicí na drcených rajčatech, zjemněné zakysanou smetanou, jasmínová rýže 1791210
2. 350g Zapečené "české fleky" s uzenou vepřovou krkovičkou, vajíčkem a smetanou, kyselá okurka 137
3. 130g Smažený vepřový řízek z kotlety, citron, domácí bramborový salát s majonézou 137910
4. 130g Medová kuřecí prsíčka na roštu, restovaná kukuřice s chilli papričkou a jarní cibulkou, vařený brambor s petrželkou a máslem, tatarka v sáčku 17
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: SALÁT S KACHNÍM PRSEM A VAŘENÝM VEJCEM, variace salátů s grilovanými tomaty, polníčkem a hořčicovým dresinkem, krutony, světlá bageta 13710