2. Pomalu dušený jemně pikantní guláš z hovězího krku připravovaný s červenými fazolemi, rajčaty a paprikami po mexicku servírovaný s těstovinou fusilli
3. 150g Smažený zauzený hovězí jazyk servírovaný s bramborem šťouchaným se slaninou a petrželkou,
4. zelným salátkem s křenem
5. 150g Medailonky z kuřecích prsíček připravované na žampiónech a smetanové omáčce s dijonskou hořčicí
8. majonézou a karamelizovanou cibulkou, podávaný se smaženými kousky kořeněných brambor
9. Čerstvě pečená pizza připravovaná se šunkou od kosti, olivami, rajčaty, mozzarellou a goudou na rajčatovém základu
10. Grilované marinované tofu servírované na mixu listových salátů s čerstvou zeleninou, červenou řepou, quionou, listy špenátu a medovo-citronovou zálivkou, bagetka
11. Menu
12. Pomalu dušený jemně pikantní guláš z hovězího krku připravovaný s červenými fazolemi, rajčaty a paprikami po mexicku servírovaný s těstovinou fusilli
2. 1. CORDON BLEU z vepřové pečeně, plněný šunkou od kosti a sýrem Gouda, podávaný s jemnou bramborovou kaší se smetanou a mlékem, malý salát Coleslaw 137910
4. 3. PEČENÁ KRŮTÍ PRSA V TERIYAKI OMÁČCE, podávaná na salátu z bílé ředkve Daikon, karotky, pekingského zelí a trhaných listů, sezamový dresink, bageta 13791011