3. Zvěřinová paštika servírovaná s brusinkami a bagetkou
4. Hlavní chody
5. 150g Smažená variace vepřových a kuřecích řízků, podávané s bramborovým salátem a klínkem citronu
6. Pomalu dušený jelení gulášek v silném cibulovém základu s divokým kořením a červeným vínem servírovaný s restovanými špeclemi, cibulkou a křenem
7. 150g Zvěřinová jatýrka připravovaná na grilu servírovaná se silnou šťávou, hranolky a tatarsku omáčkou
8. Kančí výpečky servírované s červeným zelím připravovaným s červeným vínem a divokým kořením, silnou vlastní šťávou a jihočeským bosákem
9. Kančí špikovaná kýta, servírovaná se šípkovou omáčkou, rakytníkovou zavařeninou a perníkovým
10. knedlíčkem
11. 150g Smažené řízečky z kančího hřbetu marinované s cibulkou a hořčicí, servírované s brambory mačkanými s cibulkou restovanou na sádlem a petrželkou, brusinky, citrón
12. Pomalu dušená jelení kýta v silném zeleninovém základu servírovaná se svíčkovou na smetaně a pajfalským knedlíčkem, citrón, šlehačka, brusinky
13. Kančí hřbet připravovaný sous wide, servírovaný s bramborovo karotkovým pyré, brusinkovou omáčkou a krupicovými noky, zdobený karamelizovanou cibulkou a zeleninovými chipsy
1. TIP ŠÉFKUCHAŘE: AMERICKÝ HOT DOG v brioškové bagetě s okurkovým relish, sladkou americkou hořčicí, smaženou cibulkou a majonézou, americké brambory 137910
3. 2. SMAŽENÉ KUŘECÍ V PANKO STROUHANCE NA „CAESAR“ SALÁTU, smažené kuře v křupavé strouhance z bílého pečiva, římské listy s ančovičkovým dresinkem, pečivo, vejce 134710
2. 1. ZAPEČENÝ KUŘECÍ PLÁTEK s Chorizem, zeleninou a sýrem Cheddar, pečená rýže s mladou cibulkou, přírodní omáčka, zeleninový salát s olivami (bez lepku) 7910