Silný hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi
Tradiční boršč
Silný hovězí vývar s masem, kořenovou zeleninou a nudlemi
Hlavní chod
1. Hlavní chody
2. 160g Variace smažených řízečků z kuřecích prsíček a vepřové kotlety, servírované s bramborovým salátem a klínkem citrónu
3. 150g Kuřecí roláda nadívaná žemlovou nádivkou servírovaná s jemnou bramborovou kaší, kapustičkami restovanými na slanině a silnou vlastní šťávou
4. Tradiční bramborové knedle plněné uzeným servírované se smetanovým špenátem a smaženou cibulkou
5. Dozlatova pečené kachní stehýnko pečené na medu a kmíně servírované se silnou vlastní šťávou, jihočeským bosákem s opraženou houskou a červeným zelím připravovaným s červeným vínem a
6. brusinkami
7. 150g Filírované kuřecí prsíčko servírované na trhaných listech římského salátu se zálivkou caesar, zdobené zastřeným vajíčkem, slaninovým chipsem, krutony z bílého chleba a parmezánem
8. Čerstvě pečená pizza připravovaná se čtyřmi druhy sýra na smetanovém základu
9. Menu
10. Variace smažených řízečků z kuřecích prsíček a vepřové kotlety, servírované s tradičním bramborovým