Jihočeská pochoutka "naše ZELŇÁKY se škvarkama", naložené cibulky
Naše domácí uzená krkovička - studená, uzená 12 hod na buku a švestce
Hlavní chod
1. "SVÁTEČNÍ SVÍČKOVÁ" - velký kynutý knedlík plněný trhaným masem z hovězích žeber se svíčkovou omáčkou, citron, brusinky, šlehačka
2. PEČENÁ KACHNA PO STAROČESKU S JABLKY NA KMÍNĚ, domácí bramborový a žemlový knedlík, badyánové modré zelí
3. Pivovarský hovězí guláš s cibulí, domácí houskový knedlík nebo vpánvi s chlebem
4. Kuřecí medajlonky z prsíček na restovaných kloboucích žampionů s máslovou máčkou s tymiánem a jarní cibukou, dušená rýže nebo hranolky
5. XXL tortilla z tálu plněná míchaným zeleninovým salátem a grilovanými kuřecími nudličkami, domácí dresing
6. Filírovaná vepřová panenka v pepřové krustě, s, etanová omáčka se zeleným pepřem a brandy, šťouchaný brambor s restovanou aglickou slaninou, cibulkou a petrželkou, rajčatový salátek s cibulkou
7. Filet candáta na roštu s bylinkovým máslem, citronový smetanový přeliv, hranolky, salátek
8. Smažený filet candáta, citron, vařený brambor s petrželkou a máslem, smetanová citronová omáčka, salátek
9. "Bašta knížete schwarzenberga" - pořádný smažený vepřový řízek silný jako palec u nohy, se šťouchaným bramborem, kvasnicový nefiltr ležák a malá becherovka pro lepší trávení
10. Naše domácí bramborové knedlíky plněné uzeným, cmunda s uzeným, náš tatarák s topinkama, smažený sýr gouda